Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan Harian

Sila lihat di bawah beberapa fakta mengenai tugasan harian:

  • 10 jenis tugas yang berbeza, mulai dari cukup mudah untuk mencabar, yang pemain boleh lakukan setiap hari untuk mendapatkan ganjaran yang berbeza. Semakin banyak mata yang anda kumpulkan dari tugas harian, hadiah yang lebih menarik akan anda dapatkan!
  • Ia diset semula sekali sehari pada masa dunia permainan anda bermula. (Masa penetapan semula dipaparkan pada pop up tugasan harian dan berdasarkan pada masa pelayan). Ini adalah balasan untuk ganjaran serta mata yang anda kumpulkan sehingga masa penetapan semula. Ini bermakna anda boleh mengumpulkan ganjaran sekali lagi, tetapi juga bahawa anda perlu mendapatkan mata lagi.
  • Anda perlu secara aktif mengutip ganjaran SEBELUMnya pencarian harian dapat diset semula. Jika tidak, mereka akan hilang selepas tetapan semula.
  • Anda boleh mengumpul ganjaran untuk setiap "tahap" (25, 50, 75 dan 100 mata). Ini bermakna anda boleh mendapat sehingga 4 hadiah setiap hari. Lihat di bawah untuk butiran mengenai ganjaran.
  • Sila ambil perhatian bahawa akaun Plus atau bonus pengeluaran bonus diaktifkan secara automatik pada masa anda menerima ganjaran.
  • Ganjaran tugasan harian tidak terjejas oleh kelajuan pelayan.
  • Petunjuk: Anda perlu meletakkan 20 infantri atau pasukan berkuda ke dalam gelanggang latihan dalam satu perjalanan kerana 20 unit berbeza tidak akan memenuhi syarat tugasan harian.

Hadiah untuk tugasan harian

Sekali pada setiap hari terdapat penetapan semula yang juga mengubah ganjaran yang ada. Anda boleh mendapatkan satu hadiah dari setiap kumpulan, jadi sehingga 4 hadiah setiap hari.

25 mata 50 mata 75 mata 100 mata
+200 sumber setiap jenis +1 hari Akun PLUS +5 ubat krim +400 mata budaya
+50 pengalaman wira +1 hari +25% produksi kayu +5 tablet kesetiaan +20.000 sumber satu jenis (rawak)
+50 mata budaya +1 hari +25% produksi liat +5 pembalut kecil +400 pengalaman wira
+1.000 sumber satu jenis (rawak) +1 hari +25% produksi besi +5 kandang +4.000 sumber setiap jenis
ulang dari atas +1 hari +25% produksi gandum +1 tambahan pengembaraan ulang dari atas

ulang dari atas ulang dari atas  
  • Ganjaran tidak dipilih secara rawak. Sebaliknya, mereka sentiasa sama untuk semua pemain di dunia permainan yang sama. Anda boleh melihat ganjaran yang sedia ada dengan menggerakkan tetikus pada ikon ganjaran dalam permainan.
  • Setelah reset harian, ganjaran berikutnya dalam setiap kumpulan boleh didapati. Apabila ia mencapai yang terakhir, maka yang seterusnya akan menjadi yang pertama dalam senarai. Tidak kira jika anda berjaya mendapatkan ganjaran pada hari tertentu atau tidak, ia akan sentiasa berubah dengan reset semula. Perintah di mana perubahan ganjaran selalu sama.

Contoh:

Dunia permainan bermula pada pukul 09 pagi dan penetapan semula adalah pada 9 pagi.     

- sehingga 9AM, pemain dapat memperoleh +200 sumber setiap jenis untuk 25 mata

- selepas itu, sehingga 9 pagi pada hari berikutnya, pemain boleh mendapatkan +50 pengalaman wira untuk 25 mata.


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak