Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 10: Kerusi Kerajaan

Penerangan: Dirikan kerusi kerajaan sekarang untuk membolehkan anda mengasaskan kampung baru dengan cepat. Jika anda tidak pasti samada untuk mengekalkan kampung tersebut sebagai ibukota atau tidak, sila pilih residen.

Tugasan: Bina sebuah residen atau istana.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Pergi ke pusat kampung, klik pada petak hijau kosong. Pergi ke tab Infrastruktur. Disana anda boleh memilih untuk membina samada residen atau istana, jika anda mempunyai sumber yang cukup.

 

Terdapat sedikit perbezaan diantara kedua-dua bangunan ini, jadi pilihlah dengan berhemah. Ketahui lebih lanjut tentang residen atau istana.

Teks selepas penyiapan: Bangunan ini diperlukan untuk mengasaskan kampung baru atau menawan kampung lain. Tahapnya mengehadkan jumlah pengembangan yang dibenarkan.

Ganjaran:  lumber 525 clay 420  iron 620 getreide.gif 335


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak