Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 02

Nama Tugasan: Lebih sumber

Penerangan: Naikkan setiap satu kawasan pembalakan, kuari tanah liat, lombong bijih besi dan tanaman ke tahap 1. Selagi Travian PLUS masih aktif, anda sentiasa boleh memerintahkan satu pembinaan selanjutnya pada masa yang sama.

Bagaimana untuk melakukan tugasan ini: Luaskan satu lagi tapak sumber kepada tahap satu. Untuk melakukan ini, klik pada lapangan sumber kosong bagi setiap jenis dan klik butang 'naik taraf ke tahap 1' untuk setiap satu. Memandangkan anda akan menaik taraf empat jenis lapangan yang berbeza, anda perlu menunggu yang pertama selesai sebelum anda boleh mengarahkan yang ketiga dan juga dengan yang terakhir anda perlu menunggu sehingga lapangan kedua selesai sebelum anda boleh menyusunnya.

Ganjaran: lumber 160 clay 190  iron 150 getreide.gif 70

 

Tugasan ketiga


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak