Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Natar

Natar

NatarPuak Natar adalah puak yang dikawal sepenuhnya oleh sistem. Ia tidak boleh dimainkan.Masa pembinaan di kampung Natar adalah separuh dari kampung biasa.

Masanya telah tiba..
Suatu masa dahulu, jauh lebih lama sebelum puak Rom wujud di dunia Travian, puak bebas iaitu Gaul dan Teuton sering dihantui oleh puak Natar. Puak Natar ialah puak kuno yang mungkin telah dilupakan jika ia tidak diceritakan turun menurun oleh pemimpin-pemimpin tua dahulu kala.
Puak Natar pernah menguasai dunia Travian dengan kekuatan, kekuasaan dan kekejaman mereka. Mereka menguasai pelbagai kuasa mistik dan teknologi yang jauh mengatasi zamannya. Hanya sedikit yang diketahui berkenaan puak ini dan hanya 1 laporan saksi yang masih tersimpan. Laporan tersebut yang melaporkan bandar yang dipanggil sebagai "Bandar Emas", sebuah bandar yang memiliki sebuah kuil ditengah tengahnya. Itulah Keajaiban Dunia, yang mewakili kekuasaan dan kehebatan puak Natar. Biarpun tiada sesiapa tahu kedudukan Dunia Keajaiban, tempat dan pengetahuan untuk membina boleh muncul semula dan kembali menguasai dunia Travian.


Rancangan Natar
Tetapi, puak Natar memiliki rancangan sendiri untuk kembali membina Dunia Keajaiban dan menguasai dunia Travian. Sesiapa yang berjaya membina Keajaiban Dunia sebelum Natar akan berjaya menyatukan dunia Travian dan seterusnya mengekalkan keamanannya...


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak