Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 06: Baca mesej

Penerangan: Anda baru sahaja menerima mesej dengan sedikit petunjuk berguna. Mesej yang belum dibaca boleh dikenal pasti dengan bilangan nomor yang tertera pada butangnya. Sila lihat sekarang. 

Tugasan: Buka halaman mesej dan baca mesej dari pemberi tugasan!

Bagaimana melakukan tugasan ini: Apabila tiba disana, anda akan menerima mesej dari pemberi tugasan. Lihat penunjuk.

 

Klik kalangan dan buka mesej dengan mengklik pada pautan hijau yang melambangkan subjek mesej. Subjek seharusnya "Nasihat untuk permulaan permainan". Apabila anda mengklik, anda akan membuka mesej dan menyelesaikan tugas itu.

 

Mesej tersebut mempunyai maklumat yang baik untuk anda, jadi bacalah, jika anda baru melihatnya untuk pertama kali. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang mesej, ikuti pautan ini.

Teks selepas penyiapan: Gunakan mesej untuk berkomunikasi dengan pemain lain. Ia sentiasa penting untuk menjadi tenang dan sopan, walaupun anda berada dalam peperangan.

Ganjaran:  : lumber 280 clay 315  iron 200 getreide.gif 145


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak