Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 02: Tukar nama kampung

Penerangan: Nama kampung yang dipilih oleh anda adalah tanda kepada pemain lain, menunjukkan kepada mereka bahawa kerajaan anda dipimpin secara aktif.

Tugasan: Tukar nama kampung pada papan tanda kampung.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Dibahagian atas sudut kanan, anda boleh melihat maklumat berkenaan anda. Klik pada lambing pen.

Anda akan melihat lapisan dengan nama semasa kampung. Kosongkan teks dan letakkan nama baru di sana dan tekan butang untuk menyimpan perubahan.

Teks selepas penyiapan: Bagus, sekarang anda telah melengkapkan langkah pertama untuk meninggalkan jejak anda dalam dunia Travian.

Ganjaran: (100 bahagi kelajuan dunia permainan) mata budaya: ini bermaksud anda akan mendapat 100 mata budaya di pelayan berkelajuan 1x speed dan 50 mata budaya di pelayan berkelajuan 2x speed dan seterusnya.


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak