Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 05

Nama Tugasan: Tahap Wira

Penerangan:  Belajar bagaimana untuk menetapkan mata atribut Wira.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Klik pada gambar wira anda untuk ke halaman wira. Pada Halaman Atribut anda boleh menukar empat jenis atribut wira seperti - kekuatan berlawan, bonus serangan, bonus pertahanan dan sumber. Apabila wira anda dinaikkan tahapnya ia akan mendapat 4 mata yang boleh diletakkan pada 4 jenis atribut tersebut. Apabila anda menetapkan mata wira anda perlu menekan butang simpan. Selepas itu anda hanya boleh menukar mata yang digunakan menggunakan Buku Kebijaksanaan.
4 atribut pertama yang perlu anda berikan adalah untuk kekuatan berlawan; ini akan menjadikan wira anda lebih kuat dan akan membolehkan dia bertahan dalam pengembaraan masa depan. Selepas itu, adalah lebih baik untuk anda memberikan mata kepada kekuatan atau sumber untuk membantu meningkatkan kampung anda dengan lebih cepat.

Ganjaran: lumber 190 clay 250 iron 150 getreide.gif110


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak