Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 12

Nama tugasan: Semua ke 5

Penerangan: Anda memerlukan pengeluaran sumber yang lebih tinggi untuk mengelakkan anda dari menunggu lama sebelum dapat membina bangunan dan peneroka yang diperlukan untuk sebuah kampung kedua. Naik taraf semua lapangan sumber ke tahap 5.

Bagaimana untuk melakukan tugasan ini: Naik taraf semua lapangan sumber ketahap 5. Ianya kedengaran seperti proses yang panjang dan lama untuk disiapkan, tapi ianya pasti berbaloi. Produksi sumber yang tinggi diperlukan bagi memastikan anda tidak perlu menunggu lama untuk sumber dimasa akan datang.
Seperti sebelum ini, klik ke sumber produksi dan binakan sumber yang anda mahukan. Anda boleh meninggalkan permainan dan kembali semula apabila ianya telah siap. Ini bermaksud anda boleh meninggalkan lapangan sumber yang sedang dinaik taraf tetapi mengambil masa yang lama dan kembali apabila ianya telah disiapkan.
Tahniah kerana menyiapkan tugasan ekonomi dan selamat maju jaya dalam pusingan permainan Travian anda.
Anda boleh mendapat maklumat atau menghubungi pasukan sokongan disini.

Ganjaran: 24jam bonus produksi untuk kesemua 4 jenis sumber.


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak