Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 11

Nama Tugasan: Pengisar bijian

Penerangan: Pengisar bijian akan meningkatkan semua produksi tanaman anda. Untuk menjadikannya berbaloi, anda perlu mempunyai tahap pengeluaran yang mencukupi.

Bagaimana untuk melakukan tugasan ini: Untuk mengarahkan pembinaan Pengisar bijian anda harus memenuhi pra-syarat pembinaan. Dalam kes ini ianya melibatkan ladang tahap 5. Naik tarafnya ke tahap 5 apabila anda telah menaik taraf semua medan sumber anda yang lain. Perhatikan bagaimana kos penaiktarafan bertambah dengan setiap peringkat. Ini mungkin mengambil sedikit masa untuk dicapai.Sebaik sahaja anda mempunyai ladang tahap 5 anda boleh membina pengisar bijian anda. Pergi ke pusat kampung anda dan klik pada tapak bangunan kosong. Memandangkan anda akan melihat kilang gandum tidak berada dalam tab infrastruktur, kerana ia meningkatkan pengeluaran tanaman anda, jadi anda perlu mengklik pada tab sumber. Bina bangunan ini untuk menerima ganjaran anda.
Anda boleh membaca lebih banyak maklumat mengenai kepentingan dan penggunaan pengisar bijian disini.

Ganjaran: lumber 900 clay 790  iron 685 getreide.gif 2230

 

Tugasan ke-12


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak