Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 07

Nama Tugasan: Berdagang

Penerangan: Tawaran sedia ada di pasar boleh dilihat apabila anda menekan "Beli". Periksa kadar pertukaran dan jarak. Sekiranya anda tidak menemui tawaran yang sesuai, anda boleh menawarkan 'tawaran' untuk mencipta akaun bagi diri anda.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Cipta tawaran di pasar atau terima satu tawaran di pasar. Ini adalah tugasan yang boleh dilakukan melalui dua cara. Kedua-duanya dimulakan dengan mengklik pada pasar. Dari situ anda boleh memilih untuk klik ke tab 'Beli' atau 'Tawar'. Kita mulakan dengan mengklik ke tab 'Beli'.
Di sini anda dapat melihat tawaran yang dibuat pemain lain di sekeliling anda. Jika ada tawaran di sana yang anda suka, anda boleh menerimanya untuk menyelesaikan tugasan ini. Pilihan lain adalah untuk menawarkan di pasaran dan ianya boleh dilakukan melalui tab 'Tawar' jadi, klik padanya sekarang. Di kawasan ini, anda boleh menawarkan sumber untuk perdagangan dengan pemain lain. Terdapat dua jenis kemasukan dan di sini anda boleh memasukkan jumlah sumber yang anda tawarkan dan jumlah yang anda ingin terima untuknya. Semakin banyak jumlah ini semakin besar kemungkinannya akan diterima. Anda juga boleh menentukan waktu pengangkutan maksimum untuk memastikan pedagang anda tidak menghabiskan sepanjang hari dalam perjalanan. Sediakan sebarang perdagangan di sini untuk menyelesaikan tugas. Anda kemudian dapat melihat ringkasan item-item ini pada halaman ini seperti yang dilihat di bawah. Anda juga boleh memilih untuk membatalkan perdagangan di sini.Anda boleh baca lebih lanjut tentang pasar disini.

Ganjaran: lumber 100 clay 99  iron 99 getreide.gif 99

 

Tugasan ke-8


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak